fbpx

блог

Добави твоята реклама тук!

Превърнете знанията си в пари, като започнете да преподавате!

Печелете пари!

Печелете пари всеки път, когато студент закупи вашия курс. Получавайте месечни плащания директно във вашата банкова сметка. Това е ваш избор!

Вдъхновявайте учениците!

Помогнете на хората да придобият нови знания и умения, да развият кариерата си и да проучат хобитата си, като споделяте знанията си.

Представете си успеха

Планирайте курс

Започвате със своята страст и знания. След това изберете тема и планирайте лекциите си в Google Docs, Microsoft Excel или любимия си бележник. Можете да преподавате по начина, по който искате - дори да създавате курсове и на други езици и да вдъхновявате повече студенти. Как ви помагаме DTNS предлага безплатни курсове за това как да създадете свой собствен курс, заедно с работни листове и реални примери. Освен това нашия екип е на разположение за всякакви въпроси и трудности, които могат да възникнат.

Запишете видео

Светлини, камера, екшън... Имате смартфон или камера на лаптопа? Добавете микрофон и сте готови да заснемете първия си курс от дома си или където и да сте. Срам ви е? Няма проблем. Използвайте скрийнкастинг софтуер, като Camtasia, за екранизиране на демонстрации. Как ви помагаме DTNS предлага безплатни курсове за това как да създадете свой собствен курс, заедно с работни листове и реални примери. Освен това нашия екип е на разположение за всякакви въпроси и трудности, които могат да възникнат.

Изградете своята общност

Достигайте до повече курсисти! Създавайте игри, упражнения и задачи за изграждане на интересни обучения. Напишете приветствени съобщения за своите ученици и отговорете на техните въпроси. Тъй като студентите от DTNS не просто гледат, но и гледат. Как ви помагаме DTNS предлага безплатни курсове за това как да създадете свой собствен курс, заедно с работни листове и реални примери. Освен това нашия екип е на разположение за всякакви въпроси и трудности, които могат да възникнат.

Разширете обхвата си

Достигнете до повече студенти използвайки онлайн ресурсите на DTS 

Специална оферта за първите 30 регистрирани преподаватели!

Стани част от най-големия пазар за професионални онлайн обучения в България!